Groene Ster 2 bekert eenvoudig verder

Groene Ster 2 heeft de volgende bekerronde bereikt door in Maastricht SC Jekerdal 2 met ruime cijfers te verslaan (0-8). Het tweede elftal spoelde daarmee de kater weg van de eerste competitienederlaag (3-1) in Veghel bij Blauw Geel’38 2 van de zondag ervoor.

Op het kunstgras van SC Jekerdal resulteerde de vele aanvallende impulsen in acht doelpunten, waardoor uiteindelijk eenvoudig de tweede bekerronde werd overleefd. Doelpunten aan de zijde van Groene Ster kwamen op naam van Emircan Cepni (3), Zaid Akachar (2), Cliff Pรถtgens, Aaron Mayunga en Sammy Sabri.

In de tweede bekerronde zijn 22 wedstrijden gespeeld (vrijlot: Vaesrade 2). In de volgende ronde worden dan eerst zeven tussenwedstrijden gespeeld om te komen tot zestien teams.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *