Koop je kaarten voor Groene Ster – VVV-Venlo nog in de voorverkoop

Op woensdag 30 oktober 2019 is het zover! Derdedivisionist Groene Ster ontvangt in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker het in de Eredivisie uitkomende VVV-Venlo. Aftrap op sportpark Pronsebroek in Heerlerheide is om 19.45 uur.

De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00. Omdat de belangstelling voor deze bekerwedstrijd enorm groot is en om verzekerd te zijn van een plekje op sportpark Pronsebroek verzoeken wij iedereen een ticket te kopen in de voorverkoop. Op de wedstrijddag zelf kunnen ook entreekaarten worden gekocht (vanaf 17.00 uur) aan de kassa’s op sportpark Pronsebroek.

Leden kunnen de entreetickets nog bemachtigen een dag voor de wedstrijd, namelijk in de kantine van Groene Ster op:

*Dinsdag 29 oktober 2019 van 19.00 uur t/m 21.00 uur

Leden en leden van de vriendenclub van Groene Ster krijgen voor deze wedstrijd korting op de toegang. De entreeprijs voor leden voor deze wedstrijd bedraagt EUR 5,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor leden voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 2,50. Deze gereduceerde toegangsprijzen voor leden gelden alleen, mits zij op een van de voorverkoopavonden hun persoonsgebonden toegangskaart persoonlijk komen kopen in de kantine. 

Kaderleden (trainers/leiders van jeugd en senioren teams, commissieleden etc.) hebben gratis toegang, mits zij hun persoonsgebonden kaart tijdens de voorverkoopavonden hebben afgehaald.

Op de wedstrijddag zelf gaan de kassa’s open vanaf 17.00 uur en dienen leden en kaderleden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben aangeschaft de normaal geldende entreeprijs te betalen.

De recent ontvangen persoonlijke nieuwe CLUBKAARTEN zijn NIET geldig voor deze wedstrijd!

Komende dinsdag kunnen ook nog de speciale wedstrijdsjaals voor de bekerkraker Groene Ster – VVV-Venlo (EUR 7,50 per sjaal) gekocht worden. Er is maar een beperkte oplage van deze sjaals, dus ben er tijdig bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *