Focus bij Groene Ster op thuisduel tegen Westlandia

Na twee zondagen zonder competitievoetbal hervat Groene Ster op zaterdagavond 26 oktober de competitie in de Derde Divisie Zondag met een thuisduel tegen Westlandia uit Naaldwijk (aanvang: 18.00 uur). Het is het begin van een drukke en enerverende week met woensdagavond de Limburgse bekerkraker op eigen veld tegen VVV-Venlo (19.45 uur) en volgende week zondag de trip naar Heemskerk (ADO’20). De eerste klus is Westlandia, de vereniging die net als Groene Ster groen-witte clubkleuren vertegenwoordigt.

Westlandia boekte op zondag 6 oktober in het thuisduel tegen Blauw Geel’38 de eerste competitiezege (2-0) van het seizoen en verblijft op een 15e plaats in de Derde Divisie Zondag met zeven punten uit acht wedstrijden. De verschillen in zowel het linkerrijtje als in het rechterrijtje zijn echter nog niet onoverbrugbaar, waardoor elke zondag weer keihard voor de punten zal worden gestreden. Westlandia, getraind door Marcel Koning (oud-prof van o.a. ADO Den Haag en NEC) en met ex-prof Édouard Duplan (FC Utrecht, ADO Den Haag) als meest bekende naam in de selectie, is voor het vierde seizoen een vaste verschijning in de Derde Divisie Zondag met in de vorige seizoenen achtereenvolgens een tweede, vijfde en negende eindplek.

Op papier treft de nummer drie van boven (Groene Ster) de nummer drie van onder (Westlandia), maar in de onberekenbare competitie die de Derde Divisie in de voorbije reeks is gebleken, zegt dit allemaal nog vrij weinig. Groene Ster kent als promovendus in ieder geval een prima start, is met 15 punten ongeslagen en heeft de minste tegendoelpunten van alle ploegen in de Derde Divisie. Op deze mooie statistieken zullen de groen-witten ook tegen Westlandia willen voortborduren, waarbij de equipe van Maurice Verbunt de volledige focus en de collectieve teamprestatie nodig zal hebben om de punten in Heerlerheide te houden.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zaterdag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!


Zaterdag 26 oktober 2019

Groene Ster – Westlandia

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jeremy Lensink uit Arnhem

aanvang: 18.00 uur

Haaglanden Voetbal: Warming-up zondag Derde Divisie: Koning (Westlandia): ,,Groene Ster stugge ploeg”

PROGRAMMA

Wedstrijddag 9 Gemert Dongen 14.00 uur
27-10-2019 Groene Ster Westlandia 18.00 uur zaterdag 26-10-19
Periode 1 ADO’20 Blauw Geel’38 14.00 uur
FC Lienden Hoogland 14.30 uur
Quick OFC 14.00 uur
Hercules Jong ADO Den Haag 14.00 uur
UNA DEM 14.30 uur
OSS’20 HSC’21 18.30 uur zaterdag 26-10-19

PUPIL VAN DE WEEK

Zaterdag 26 oktober 2019 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Westlandia 1 Dylano van der Velden pupil van de week. Dylano is 10 jaar en zit op basisschool St. Paulus. Dylano speelt in JO11-2 welk team getraind wordt door Michael van de Vin en Antoine van de Veer. Zijn favoriete teams zijn Feyenoord en Barcelona en zijn favoriete spelers zijn Steven Berghuis en Lionel Messi. Dylano voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Westlandia.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *