Nieuwsflitsen rondom Groene Ster – VVV-Venlo

Woensdagavond 30 oktober speelt Groene Ster in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tegen eredivisionist VVV-Venlo. De wedstrijd tegen de Venlose club start om 19.45 uur. Na Heerenveen vorig seizoen is er opnieuw een ploeg uit de Eredivisie te bewonderen op sportpark Pronsebroek. Groene Ster is klaar voor de landelijke bekerstrijd en heeft in de voorbije dagen veel werk verzet om alles in het gareel te krijgen. Enkele nieuwsfeiten rondom het Limburgse bekeronderonsje:

Line-up
De 22 spelers zullen met diverse jeugdspelers (jongens en meisjes) van Groene Ster JO9-3, JO10-3, JO10-4, JO10-5 en MO13-2 het veld betreden.

 

Arbitrale kwartet
Het bekerduel Groene Ster โ€“ VVV-Venlo zal onder leiding staan van scheidsrechter Robin Hensgens uit Landgraaf. Het wordt voor de pas 26-jarige Hensgens zijn eerste optreden in het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker. Hij heeft in totaal drie duels op profniveau op de teller staan: de Keuken Kampioen Divisie-duels FC Dordrecht-MVV (1-1), Almere City-Jong AZ (2-1) en Jong Ajax-FC Eindhoven (6-0). Hensgens wordt woensdag bijgestaan door assistent-scheidsrechters Martijn Beijer en Christian Dobre. Jaafar Aafouallah is aangewezen als vierde official.

 

Kaartverkoop
De dagkassa’s zijn woensdag vanaf 17.00 uur geopend. De entreeprijs voor deze wedstrijd bedraagt EUR 10,00 voor volwassenen. De entreeprijs voor de leeftijd 65+ en jeugd t/m 14 jaar bedraagt EUR 5,00. Groene Ster leden dienen hun vooraf opgehaalde persoonsgebonden toegangskaart te laten zien bij de entree. Op de wedstrijddag zelf dienen leden die geen persoonsgebonden toegangskaart hebben afgehaald de normaal geldende entreeprijs te betalen. Tevens is de unieke bekersjaal te koop (EUR 7,50 per sjaal) op sportpark Pronsebroek.

 

Muzikale omlijsting
Voor de aftrap en in de pauze van Groene Ster โ€“ VVV-Venlo zal Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss op sportpark Pronsebroek aanwezig zijn om de wedstrijd muzikaal te omlijsten. Tevens zijn er een aantal sfeeracties op touw gezet om een mooie cupsfeer te creรซren op sportpark Pronsebroek.

Zorg dat je erbij bent!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *