Lennart Quaden mag loting volgende bekerronde verrichten

Groene Ster-doelman Lennart Quaden is door Fox Sports uitgenodigd om de loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker te verrichten. Die vindt zaterdagavond plaats tijdens het FOX Sports-programma De Eretribune. In de volgende bekerronde stromen ook de clubs in die Europees voetbal spelen: Ajax, PSV, AZ en Feyenoord. Lennart Quaden (26) werd woensdagavond de held van Heerlerheide toen hij in de zinderende strafschoppenreeks de pingels van Richard Neudecker en Haji Wright uit zijn doel wist te ranselen, waardoor derdedivisionist Groene Ster voor een megastunt zorgde door eredivisionist VVV-Venlo uit het bekertoernooi te knikkeren.

De volgende 32 clubs gaan zaterdagavond de koker in:

Club
Ajax
PSV
Feyenoord
AZ
SteDoCo
Vitesse
FC Eindhoven
IJsselmeervogels
PEC Zwolle
Telstar
GVVV
SC Cambuur
Katwijk
TOP Oss
Excelsior
FC Dordrecht
Go Ahead Eagles
Roda JC Kerkrade
NAC Breda
Heracles Almelo
Sparta Nijkerk
SV Spakenburg
Willem II
FC Groningen
Groene Ster
SC Heerenveen
FC Twente
OFC
ODIN’59
Sparta Rotterdam
FC Utrecht
Fortuna Sittard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *