Feestavond voor vrijwilligers Groene Ster – VVV-Venlo 

Alweer twee weken geleden stond er voor RKSV Groene Ster een fantastisch en succesvol evenement op het programma. Op woensdag 30 oktober 2019 werd de bekerwedstrijd gespeeld in de strijd om de TOTO KNVB Beker (1e ronde) tegen eredivisieclub VVV-Venlo. Het werd een onvergetelijke avond voor onze vereniging, waar zowel binnen als buiten de witte lijnen RKSV Groene Ster zich opnieuw prima gepresenteerd heeft. De vele toeschouwers op sportpark Pronsebroek hebben een fantastische avond gehad. Dit evenement hadden wij als Groene Ster nooit kunnen organiseren zonder de steun van onze partners/sponsoren, maar zeker ook niet zonder alle trouwe vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf, maar ook de organisatie voorafgaand twee weken lang, de PR en de opbouw op het sportpark vooraf en de afbouw en het opruimen na afloop.

Wij mogen met zijn allen dan ook zeer trots hier op zijn. Wij willen dan ook nogmaals een groot woord van dank en respect uitspreken aan alle vrijwilligers zowel van binnen als van buiten onze vereniging.

Als dank willen wij alle vrijwilligers uitnodigen op vrijdag 22 november vanaf 20.30 uur in onze kantine voor een gezellig samenzijn met een gratis drankje en hapje.

Samen met spelers en staf van ons eerste elftal kunnen wij op deze avond nog eens terugblikken op deze fantastische avond, die ongetwijfeld een mooi plekje in de geschiedenisboeken van onze vereniging zal krijgen. Tijdens deze avond zal de activiteiten-commissie tevens een Karaoke-meezing activiteit organiseren.

Wij zouden het zeer op prijs stellen u te mogen begroeten, tot vrijdag 22 november aanstaande in onze kantine!

Nogmaals dank.

Namens bestuur en organisatie Groene Ster – VVV-Venlo

Jos Op ’t Eijnde
voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *