Groene Ster voor eigen publiek tegen Jong ADO Den Haag

Komende zondag wacht de eerste thuiswedstrijd in de maand november voor Groene Ster als de beloftenploeg van eredivisionist ADO Den Haag op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Na drie nederlagen op rij zal Groene Ster zich willen herpakken tegen de ploeg uit de Hofstad.

Jong ADO Den Haag, onder leiding van twee oud-spelers van de club, Virgilio Texeira en Rick Hoogendorp, is met 12 punten uit 9 wedstrijden terug te vinden op de 10e plaats. Afgelopen zondag werd het uitduel tegen FC Lienden bij een 1-1 tussenstand gestaakt door een blessure van de assistent-scheidsrechter. De talentvolle Hagenezen wisten op vreemde bodem nog geen punt te behalen en boekten vooral resultaat op het eigen complex De Aftrap met vier winstpartijen.

Groene Ster kwam in het verleden twee keer eerder in officieel verband uit tegen een beloftenteam van een profclub. In het seizoen 2017/2018 speelden de groen-witten twee keer tegen Jong FC Den Bosch in de hoofdklasse B. Jong ADO Den Haag is weer een nieuw onbeschreven blad in de huidige competitie van de Derde Divisie. Groene Ster zal vooral vanuit eigen kracht te werk moeten gaan en voor eigen publiek willen tonen waartoe het in staat kan zijn.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 17 november 2019

Groene Ster – Jong ADO Den Haag

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Bilal Sahiner uit Oss

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 12 Groene Ster Jong ADO Den Haag 14.30 uur
17-11-2019 Hoogland Gemert 14.00 uur
Periode 1 Dongen ADO’20 14.30 uur
HSC’21 FC Lienden 14.30 uur
Quick OSS’20 14.00 uur
DEM EVV 14.00 uur
OFC UNA 14.30 uur
Westlandia Hercules 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 17 november 2019 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Jong ADO Den Haag Azra Bayrak pupil van de week. Azra is 9 jaar en zit op basisschool De Schakel. Azra speelt in JO10-1 welk team getraind wordt door Sander Dijkstra en Sandor Jeurissen. Haar favoriete team is Groene Ster en haar favoriete speelster is Lieke Martens. Azra voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Jong ADO Den Haag.

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *