Groene Ster – HSC’21: clash in top Derde Divisie Zondag

Komende zondag ontvangt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek HSC’21 uit het Twentse Haaksbergen. De enige tegenstander uit de provincie Overijssel verblijft op een derde plaats in de Derde Divisie Zondag met 20 punten uit 12 duels. Groene Ster achtervolgt op een zesde stek en heeft 18 punten uit 11 duels. Beide ploegen ontlopen elkaar dus nauwelijks met een verliespunt minder in het voordeel van Groene Ster. Wederom een interessant treffen op de 13e speeldag van de competitie welke u niet mag missen.

Zowel Groene Ster als HSC’21 roken dit seizoen al eens aan de koppositie van de Derde Divisie Zondag. Een mindere reeks aan beide kanten zorgde er vooralsnog voor dat de koppositie in handen is van OSS’20. HSC’21 behaalde uit de laatste vijf wedstrijden vier punten met winst bij UNA (0-2) en een remise tegen FC Lienden (1-1). Groene Ster hengelde afgelopen zondag een 3-2 zege binnen tegen Jong ADO Den Haag nadat daarvoor drie nederlagen werden geslikt. De eerste seizoenshelft duurt nog vier competitiewedstrijden voor Groene Ster met na HSC’21 nog uitduels bij Blauw Geel’38 en Hoogland en een thuisduel tegen UNA. Hoofdtrainer Maurice Verbunt zal komende zondag zijn ploeg weer willen zien acteren als in de tweede helft tegen de Haagse beloften toen met daadkrachtig voetbal de tegenstander er bij vlagen niet aan te pas kwam. Met HSC’21 wacht weer een uitdagende opponent. De Haaksbergers acteren voor het achtste seizoen op het niveau van de Derde Divisie (voorheen Topklasse) en beschikken over een goed voetballende ploeg. Groene Ster weet echter ook waartoe het in staat kan zijn en zal weer 90 minuten vol aan de bak moeten om de punten in Heerlerheide te houden.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 24 november 2019

Groene Ster – HSC’21

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Barry Huizinga uit Leeuwarden

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 13 Jong ADO Den Haag Dongen 14.30 uur
24-11-2019 Gemert EVV 14.00 uur
Periode 1 Groene Ster HSC’21 14.30 uur
ADO’20 Westlandia 14.00 uur
FC Lienden Blauw Geel’38 14.30 uur
Hercules OFC 14.00 uur
UNA Quick 14.30 uur
OSS’20 Hoogland 14.30 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 24 november 2019 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – HSC’21 1 Noa Hissink pupil van de week. Noa is 11 jaar en zit op basisschool Gerardus Majella. Noa speelt in MO13-2 welk team getraind wordt door Leon en Manon Coolen. Haar favoriete team is Ajax en haar favoriete speler is Dylan Zwartjes van Groene Ster. Noa voorspelt een 3-2 overwinning voor Groene Ster tegen HSC’21.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL


BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *