Inschrijven voor bus-combi TOTO KNVB Beker: AZ – Groene Ster

Op woensdag 18 december 2019 (aanvang 19.45 uur) staat het bekerduel in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op het programma tussen AZ, de huidige nummer twee van de Eredivisie en derdedivisionist RKSV Groene Ster. Locatie is vooralsnog het AFAS Stadion van AZ in Alkmaar. Op maandag 2 december 2019 zal de definitieve locatie/stadion bekend worden gemaakt gezien de werkzaamheden aan het dak van het AFAS Stadion.

Groene Ster wil graag dat ons eerste elftal kan rekenen op ondersteuning van veel leden en supporters tijdens dit voor onze vereniging unieke moment. Dat verdienen onze jongens en hun staf. Daarom hebben wij een aantrekkelijke bus-combi (busreis en ticket voor de wedstrijd) samengesteld voor onze leden en supporters. Dit is mogelijk gemaakt door ondersteuning van Groene Ster en een aantal sponsoren. Jeugdleden en kaderleden ontvangen € 12,50 korting op de kostprijs en senioren € 7,50.

De prijzen voor de bus-combi bedragen:

-Jeugdleden* € 10,00 (busreis en ticket) *leden t/m 14 jaar dienen wel onder begeleiding van volwassenen te zijn.

-Kaderleden € 10,00 (busreis en ticket)

-Senioren leden / leden vriendenclub € 15,00 (busreis en ticket)

-Niet-leden € 22,50 (busreis en ticket)

-Sponsoren / partners ontvangen een persoonlijke e-mail om in te schrijven.

Bij inschrijving ontvang je een voucher dat het ticket is voor de busreis en welke je kunt inleveren op de wedstrijddag voor het wedstrijdticket. Wil je met meerdere personen of een groep samen in een bus zitten? Geef dat dan door bij de inschrijving. Wij kunnen geen garantie geven, maar proberen hier wel rekening mee te houden.

Supporters / leden die met eigen vervoer naar deze bekerwedstrijd willen gaan, kunnen een ticket reserveren via inschrijving. Bij inschrijving ontvang je een voucher dat het ticket is welke je kunt inleveren op de wedstrijddag voor het wedstrijdticket. De entreekaarten voor supporters/leden die met eigen vervoer naar de bekerwedstrijd gaan, kosten € 5,00 per stuk (zo lang de voorraad strekt!).

Bij inschrijving dient meteen de betaling vooraf te worden gedaan, contant of per pin. Niet-leden dienen bij inschrijving hun naam, adres en telefoonnummer op te geven. Annulering na inschrijving en betaling is niet mogelijk.

Wil je ook meegaan naar dit unieke moment in de clubhistorie van Groene Ster? Schrijf je dan zo spoedig mogelijk in! Laten wij met zijn allen Groene Ster steunen en meegaan naar deze unieke bekerwedstrijd om er een onvergetelijke dag van te maken.

Inschrijven in de kantine van Groene Ster kan op de volgende dagen en tijdstippen:

-Dinsdag 3 december 2019 (19.00 – 21.00 uur)

-Vrijdag 6 december 2019 (19.00 – 21.00 uur)

De bussen zullen vertrekken vanaf sportpark Pronsebroek naar Alkmaar rond de klok van 15.00 uur (onder voorbehoud).

Blijf de website www.groenester.nl volgen voor steeds de meest actuele informatie over het bekerduel AZ – Groene Ster op 18 december 2019 (19.45 uur) in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *