Deze week geen voorverkoop AZ – Groene Ster

Op last van AZ Alkmaar en in opdracht van de gemeente en politie van Alkmaar moeten wij de voorverkoop van tickets / bus-combi naar de bekerwedstrijd AZ – Groene Ster deze week uitstellen. Dit komt omdat er pas begin volgende week definitief duidelijkheid komt over het stadion waar de bekerwedstrijd tussen AZ en Groene Ster op woensdag 18 december 2019 (19.45 uur) gespeeld zal worden.

Helaas hebben op dit moment zowel AZ, de KNVB en Groene Ster hier nog geen enkele duidelijkheid over. Blijf de website van Groene Ster en de social media volgen voor het laatste nieuws over de bekerwedstrijd AZ – Groene Ster en nieuws over de ticketverkoop.

Dus tot slot voor alle duidelijkheid: vanavond dinsdag 3 december en vrijdag 6 december is er in de kantine geen voorverkoop van tickets / bus-combi voor de bekerwedstrijd AZ – Groene Ster.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *