Groene Ster MO13-2 en Groene Ster MO17-2 KAMPIOEN!

Binnen een week wisten twee meidenteams van Groene Ster het kampioenschap in de najaarscompetitie te behalen.

Groene Ster MO13-2 werd op zaterdag 30 november ongeslagen kampioen in haar klasse. Een gelijkspel op bezoek bij SJO Krijtland MO13-1 was genoeg voor de titel, maar de meiden lieten er geen gras over groeien en boekten een dik verdiende 0-5 overwinning. Na het laatste fluitsignaal vloeide de champagne rijkelijk, werden de confettiknallers de lucht in geschoten en werd er samen gehost op de sfeervolle muziek!

Op zaterdag 7 december was het de beurt aan de meiden van Groene Ster MO17-2. Na een 2-0 thuiszege op SJO Weltania/Bekkerveld MO17-1 werd het kampioenschap behaald, kon de champagne ontkurkt worden en bleef het nog lang onrustig op sportpark Pronsebroek. Een fraaie beloning voor jarenlang hard werken van een hechte meidengroep.

Groene Ster feliciteert beide meidenteams met het behaalde kampioenschap!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *