Groene Ster ontvangt UNA in laatste thuisduel van 2019

Komende zondag speelt Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek de laatste thuiswedstrijd van 2019 als UNA uit Veldhoven op bezoek komt in Heerlerheide. UNA steeg de laatste weken op de ranglijst en verblijft nu op een 8e plaats met drie punten achterstand op Groene Ster. Voor de groen-witten een belangrijk treffen om de positie in de subtop te verstevigen met de kleine verschillen in de Derde Divisie Zondag.

Nog twee speeldagen in 2019 en de eerste seizoenshelft in de Derde Divisie Zondag zit erop. Op 12 januari 2020 wordt de competitie na een korte winterpauze hervat en hebben alle ploegen elkaar getroffen. Koploper OSS’20 heeft inmiddels een flink gat geslagen van zeven punten na de achtervolgers en kan zondag de eerste periodetitel bemachtigen. Daarachter zijn de verschillen klein en is het wekelijks strijden voor de punten. UNA kende een mindere start in de competitie en de tegenvallende prestaties leidde uiteindelijk tot het ontslag van trainer Ger Demin, die inmiddels is opgevolgd door Marc Höcher. De oud-prof van Helmond Sport en Roda JC boekte met UNA op de laatste speeldagen twee zeges op rij tegen Quick (1-0) en Gemert (5-1) en zal deze lijn willen doortrekken in Heerlerheide.

Met nog twee duels voor de winterpauze zal Groene Ster er alles aan gelegen om het laatste thuisduel van het succesvolle jaar 2019 goed af te sluiten. Na de winst op Jong ADO Den Haag (3-2) speelde Groene Ster tot twee keer toe verdienstelijk gelijk tegen HSC’21 (0-0) en Blauw Geel’38 (1-1), twee andere ploegen in de subtop van de Derde Divisie Zondag en ook twee duels waar achteraf wellicht iets meer in het vat had kunnen zitten. Zondag zal Groene Ster weer moeten bouwen op de teamspirit en voor de goal meedogenloos met de kansen moeten omgaan. Net als veel andere ploegen is ook UNA een opponent die Groene Ster al eerder in competitieverband tegenkwam. Dat was voor het laatst in seizoen 2012-2013 in de hoofdklasse B. Komende zondag op speeldag 15 de hernieuwde ontmoeting in de Derde Divisie Zondag, waarbij arbiter Thijs Voncken uit Hulsberg om 14.30 voor de aftrap zal fluiten.

Groene Ster nodigt u uit om ook aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen en de groen-witten als 12e man langs de lijn te ondersteunen in het laatste thuisduel van 2019. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 8 december 2019

Groene Ster – UNA

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Thijs Voncken uit Hulsberg

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 15 Jong ADO Den Haag DEM 14.30 uur
08-12-2019 Groene Ster UNA 14.30 uur
Periode 1 ADO’20 OFC 14.00 uur
FC Lienden OSS’20 14.30 uur
Dongen Westlandia 14.00 uur
Blauw Geel’38 Hoogland 14.30 uur
HSC’21 EVV 14.30 uur
Hercules Quick 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 8 december 2019 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – UNA 1 Dominic Verspaget pupil van de week. Dominic is 10 jaar en zit op basisschool Frans Postma. Dominic speelt in JO11-1 welk team getraind wordt door Arno Nolten, Patrick Willems en Marcel Adema. Zijn favoriete team is Ajax en zijn favoriete speler is Donny van de Beek. Dominic voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen UNA.

 

 

 

 


SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL


BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *