Parkeeraanwijzing AZ – Groene Ster

Voor supporters die woensdagavond de bekerwedstrijd AZ – Groene Ster bezoeken met de auto hebben wij navolgende informatie ontvangen van AZ:

Beste Groene Ster supporter,

U nadert Alkmaar vanuit zuidelijke richting over Rijksweg A9. Bij de splitsing voor rotonde Kooimeerplein houdt u richting Den Helder/Alkmaar Centrum/ Ring West aan. Deze weg loopt omhoog en komt bij het AFAS-stadion uit. Als u ná hectometerpaal 70.2 de vluchtstrook aanhoudt, dan komt u bij de ingang voor bezoekers.

Houdt daar deze kaart achter de voorruit van uw auto. U kunt dan – na controle en zonder parkeergeld te hoeven betalen – het AZ terrein (P6) oprijden. Mocht u deze inrit missen, dan komt u in grote verkeersdrukte en een file terecht. U moet dus niet de weg richting Heerhugowaard volgen.

Na de wedstrijd gaan de bussen en auto’s van de Groene Ster supporters in één
groep via rotonde Kooimeerplein rechtstreeks (verplicht) naar Rijksweg A9. Hierdoor mijdt u de verkeersdrukte en de files bij de hoofdingang. De groep kan pas gaan rijden als iedereen in de bus of auto zit. De wachttijd zal dus vooral afhangen van uw medereizigers.

Goede reis en een prettige wedstrijd.

Politie Alkmaar.

DOWNLOAD PARKEERKAART

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *