Groene Ster oefent tegen Jong Roda JC

Na een korte winterpauze hervat Groene Ster op vrijdag 3 januari 2020 de training in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Op zondag 5 januari 2020 spelen de sterdragers een vriendschappelijk duel tegen Jong Roda JC. Aanvang van dit oefenduel op sportpark Pronsebroek is om 12.00 uur.

Groene Ster bereidt zich voor op de herstart van de competitie in de Derde Divisie Zondag, welke weer van start zal gaan op zondag 12 januari 2020 als de nog ongeslagen koploper OSS’20 op bezoek komt in Heerlerheide. Groene Ster kan in de maand januari meteen vol aan de bak met verder nog de duels op bezoek bij OFC (nummer 3) in Oostzaan op zondag 19 januari 2020 en een thuisduel tegen Gemert (nummer 4) op de laatste zondag van januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *