Zevende editie Huub van Wersch Memorial in 2020

De zevende editie van de Huub van Wersch Memorial 2020, ter nagedachtenis van oud-penningmeester Huub van Wersch, vond afgelopen zaterdag 4 januari plaats. Deelnemers van senioren, JO19 en JO17 jeugd en MO17-meisjes namen deel aan dit toernooi. Na een spannende halve competitie tussen vijf ploegen werd het team Heksenberg winnaar. Complimenten aan ieder voor de sportieve inzet. Een extra compliment is op zijn plaats aan de acht speelsters van meisjes MO17-1 die succesvol hebben deelgenomen.

Het winnende team Heksenberg bestond uit:

v.l.n.r.: Hassan Ali, Cliff Pรถtgens, Jolijn Post, Naoufal Youness en Harold Huntjens.

Een woord van dank aan de activiteitencommissie, die zorgden dat alle deelnemers soep, broodje knakworst en een consumptie ontvingen, de scheidsrechters en de overige vrijwilligers die dit toernooi perfect organiseerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *