Jorrit Ritzen en Diego Jongen in technische staf Groene Ster

Nadat hoofdtrainer Maurice Verbunt recent zijn contract verlengde bij het in de Derde Divisie uitkomende Groene Ster, krijgt de technische staf voor het nieuwe seizoen 2020-2021 steeds meer gestalte.

Jorrit Ritzen, centrale verdediger in de Heerlerheidse hoofdmacht, zal komend seizoen opgenomen worden in de technische staf als assistent-trainer. Daarnaast zal Jorrit met zijn ervaring ook beschikbaar blijven als speler als dit gewenst is.

Ook Diego Jongen zal voor het zevende opeenvolgende seizoen als assistent-trainer verbonden blijven aan Groene Ster. Diego zal naast zijn vaste trainingsavond op donderdag tevens hoofdtrainer Maurice Verbunt gaan assisteren tijdens de dinsdagtraining.

De huidige assistent-trainer Armand Mingelers heeft door gezondheidsredenen dit seizoen gekozen om als assistent-trainer bij Groene Ster aan de slag te gaan. Armand voelt zich weer in perfecte staat om zelf een elftal te gaan leiden en gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer bij een club in de 4e/5e klasse.

Groene Ster feliciteert Jorrit en Diego en bedankt Armand en wenst allen veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *