Selectienieuws: Danny Stassar en Zaid Akachar ook komend seizoen in groen-wit

Na de definitieve samenstelling van de technische staf voor het seizoen 2020-2021 is de technische commissie gestart met de samenstelling van de selectie van de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen. In de komende weken en maanden zullen wij u in deze nieuwsrubriek de spelers die blijven, de nieuwkomers en vertrekkers publiceren.

Nadat Dylan Zwartjes en Dave Velraeds al hun ja-woord hadden gegeven aan Groene Ster zullen ook verdediger/middenvelder Danny Stassar (22) en aanvaller Zaid Akachar (20) komend seizoen in het shirt van Groene Ster te bewonderen zijn. Danny Stassar start dan aan zijn 4e seizoen bij de sterdragers. Danny maakte in de zomer van 2017 de overstap naar Groene Ster na de gehele jeugdopleiding van Roda JC doorlopen te hebben. Zijn eerste voetbalstappen waren ook bij Groene Ster, waar hij met het F-team kampioen werd en daarna gescout werd door Roda JC. De talentvolle Zaid Akachar begint volgend seizoen aan zijn 2e jaar bij de selectie van Groene Ster. De jeugdige en talentvolle aanvaller speelt zijn wedstrijden op het tweede elftal in de sterke reserve hoofdklasse en traint mee met de selectie om aan het grote werk te ruiken.

De technische commissie van Groene Ster is zeer tevreden dat hiermee een belangrijke sterkhouder en een talent uit de eigen jeugd behouden blijft met het oog op het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *