Presual nieuwe partner Groene Ster

Recentelijk is Groene Ster gestart met het 14 daagse netwerkontbijt. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten heeft Groene Ster nieuwe partners geworven die zich bij onze vereniging hebben aangesloten. De komende periode stellen wij deze nieuwe partners aan u voor.

Wij stellen u voor aan:

Mark Pluijmakers van Presual helpt bij belangrijke momenten, waarbij je voor een publiek moet presenteren of spreken. Door het verhaal te structureren, visueel boeiend te maken en je persoonlijkheid in je spreekstijl te laten zien. Zo krijgt jouw boodschap de aandacht die het verdient.

Kennismaken of een training volgen?
Mark Pluijmakers
www.presual.com
06-30438610
[email protected]

Het bestuur bedankt Mark Pluijmakers, directeur van Presual, voor zijn steun aan Groene Ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *