Gedragscode RKSV Groene Ster

RKSV Groene Ster is een vereniging waar amateurvoetbal op recreatief en competitief beoefend kan worden. Als een van de grootste verenigingen van Limburg vergt dit ook de nodige organisatie en onderlinge afspraken. Groene Ster moet een vereniging zijn waar iedereen zich thuis voelt. Plezier in het voetbal betekent niet alleen plezier met de bal en je medespelers, maar ook goed gedrag ten opzichte van iedereen die het mogelijk maakt dat jij kan voetballen. Alleen dan kunnen we het voetbal leuk houden voor iedereen! Bij een club als Groene Ster hoort goed gedrag, en dat moet ieder lid van de club en aanhang uitdragen.

Waarom een commissie Sportiviteit en Respect en een Gedragscode?
De commissie Sportiviteit en Respect is opgezet binnen RKSV Groene Ster. Voor deze tijd had Groene Ster respect eveneens hoog in het vaandel staan. Door de groei in de afgelopen 10 jaar en er ook binnen de maatschappij veel aandacht voor dit onderwerp is, zien wij ons genoodzaakt een heldere structuur aan te brengen met betrekking tot Sportiviteit en Respect. Dit doen we in de gedragscode die voor alle betrokkenen (leden, ouders, kaderleden en aanhang) geldt. Deze gedragscode moet ervoor zorgen dat we zowel op als rond het veld sportief en respectvol met elkaar omgaan.

Wij verzoeken iedereen (ouders, (jeugd)leden jongens en meisjes en trainers/jeugdleiders) deze gedragscode grondig te lezen, te verspreiden binnen het team en vooral ook na te leven en elkaar onderling er op aan te spreken. Wij rekenen op ieders medewerking.

De commissie Sportiviteit en Respect kan via de onderstaande wegen worden benaderd:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-57930186

Uiteraard zullen wij uw melding discreet en met behoud van privacy behandelen.

Bestuur en Jeugdcommissie RKSV Groene Ster

Lees hier de gedragscode

Lees hier de flyer voor ouders

Lees hier de flyer voor jeugdleden

Lees hier de flyer voor trainers/leiders

Deze gedragscode zal ook per mail naar onze leden verzonden worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *