Zaterdagavond derby-time in Derde Divisie: EVV – Groene Ster

Komende zaterdagavond speelt Groene Ster in de Derde Divisie Zondag de Limburgse derby bij EVV in Echt. De aftrap op sportpark In de Bandert tussen beide middenmotors zal plaatsvinden om 19.30 uur. Wij hopen op veel steun van de groen-witte supportersschare om de jongens aan te moedigen in de jacht om de felbegeerde punten.

EVV en Groene Ster wisten allebei uit 18 duels 24 punten te verzamelen en bivakkeren dan ook als enige Limburgse ploegen samen in de middenmoot van de Derde Divisie Zondag. Het gat naar Dongen, de nummer drie van de ranglijst, bedraagt slechts vier punten en de verschillen naar de ploegen onderin zijn ook niet al te groot. In de spannende competitie is het zaak om elk weekend het maximale eruit te halen. Groene Ster deed dat afgelopen zondag door op eigen veld met angstgegner en subtopper Gemert af te rekenen (2-0). EVV boekte dezelfde uitslag door in en tegen laagvlieger Hoogland met een 0-2 zege aan de haal te gaan.

In een rechtstreekse derbystrijd kan de winnaar van het duel EVV – Groene Ster goede zaken doen en een stap zetten richting brede subtop. Het belooft derhalve een interessante avond te worden in Echt tussen de twee hoogst spelende Limburgse amateurploegen. Een wedstrijd die u eigenlijk niet mag missen! Net zoals het gelijke aantal punten hielden beide ploegen elkaar in de eerdere confrontatie dit seizoen ook in evenwicht (1-1). Op een druk bezocht sportpark Pronsebroek vielen de treffers na rust via EVV-linksback Renst van Hien en Groene Ster-aanvoerder Maikel van Kesteren.

Jubilaris
Zaterdagavond speelt Dylan Zwartjes zijn 200e officiële wedstrijd* in het shirt van Groene Ster. De 26-jarige verdediger is bezig aan zijn 6e seizoen bij de groen-witten en speelde in seizoen 2014-2015 op 23 augustus 2014 zijn eerste officiële duel voor Groene Ster in de met 3-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen Geldrop. Zoals gebruikelijk zal het bestuur van Groene Ster op een centraal moment dit seizoen alle spelers huldigen die in het seizoen 2019-2020 een jubileum aantal wedstrijden hebben gespeeld in het vlaggenschip van de vereniging.

*bij de telling van het aantal officiële wedstrijden wordt de vervallen competitiewedstrijd bij Papendorp uit seizoen 2018-2019 niet meegerekend.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark In de Bandert
Sportpad 3
6101 LJ Echt

Zaterdag 1 februari 2020

EVV – Groene Ster

Locatie: Sportpark In de Bandert

Scheidsrechter: Frank van den Elzen uit Berghem

aanvang: 19.30 uur 

PROGRAMMA

Wedstrijddag 20 Jong ADO Den Haag HSC’21 14.30 uur
02-02-2020 Gemert OFC 14.00 uur
Periode 2 FC Lienden ADO’20 14.30 uur
EVV Groene Ster 19.30 uur zaterdag 01-02-20
DEM Quick 14.00 uur
Hercules Westlandia 14.00 uur
UNA Hoogland 14.30 uur
OSS’20 Blauw Geel’38 14.30 uur

Een reactie

op “Zaterdagavond derby-time in Derde Divisie: EVV – Groene Ster
Een reactie op “Zaterdagavond derby-time in Derde Divisie: EVV – Groene Ster
  1. Zaterdagavond 1 februari 2020 een spannende wedstrijd tussen de enige Limburgse Clubs in de derde divisie (zondag). Er werd behoorlijk goed gevoetbald en
    aantrekkelijk voor het vele publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *