Nieuwe kleedaccommodatie in gebruik

Met ingang van donderdag 6 februari 2020 maakt de gehele vereniging RKSV Groene Ster gebruik van de nieuwe kleedaccommodatie. Daarmee wordt definitief afscheid genomen van de kleedlokalen in het voormalige jeugdhome. Ruim dertig jaar (vanaf 3 juni 1989) was het ‘Jeugdhome’ het onderkomen van onze jeugdafdeling. Sportpark Pronsebroek heeft vanaf nu de beschikking over een moderne kleedaccommodatie en een nieuwe sportzaal.

Van alle service voorzien
Groene Ster krijgt er een super moderne kleedaccommodatie, welke van alle service voorzien is, voor terug. Acht kleedlokalen, waarvan vier extra groot, acht toiletten, twee scheidsrechterslokalen, materiaalruimte en diverse bergingen. Bij de ingang hangt een beeldscherm met daarop steeds het actuele wedstrijdprogramma met de daarbij behorende kleedlokaal en veldindelingen.

Overigens blijven naast de nieuwe acht kleedlokalen ook de bestaande vier kleedlokalen onder onze kantine in gebruik. De nieuwe kleedlokalen zijn de nummers een tot en met acht en de bestaande lokalen onder de kantine negen tot en met twaalf.

Nu wij beschikken over deze nieuwe kleedaccommodatie kunnen wij niet alleen onze eigen leden bij trainingen en wedstrijden optimale service bieden bij het omkleden, maar ook onze gasten, de tegenstanders van onze teams op de groene mat.

Trots uitstralen
Laten wij met ons allen uitstralen dat wij trots zijn op onze nieuwe kleedaccommodatie en dit ook uitdragen binnen onze eigen vereniging en aan onze bezoekers. Dat wil zeggen dat wij er met zijn allen op toezien dat iedereen zich netjes aan de regels gaat houden en medespelers en gasten er op aan zal spreken als dit niet gaat gebeuren. Ook doen wij een oproep aan de begeleiding om hier consequent op toe te zien.

Woord van dank
Wij willen een groot woord van dank uitspreken aan:

* Hoofdaannemer Geelen Vastgoed & Bouw en alle andere bedrijven die met hun medewerkers deze fantastische nieuwbouw gerealiseerd hebben.

* De opdrachtgever: de gemeente Heerlen.

* Binnen onze eigen vereniging veel waardering voor alle vrijwilligers die een jaar lang alle mogelijke extra werkzaamheden verricht hebben.

Officiële opening
Op zaterdag 21 maart 2020 zal tussen 14.00 en 17.00 uur door Martin de Beer, wethouder van Sport, de officiële opening plaatsvinden waarbij alle verenigingen die gebruik maken van de nieuwe sportaccommodatie aanwezig zullen zijn. Wij zullen spoedig het volledige programma van deze feestelijke dag publiceren op onze kanalen.

RKSV Groene Ster heet alle gebruikers, onze eigen leden en de gasten, van harte welkom in onze nieuwe kleedaccommodatie.

Namens bestuur RKSV Groene Ster,

Jos Op ’t Eijnde
voorzitter


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *