Roland Nitsche en Anne Stikkelbroek uitgeroepen als prins en jeugdprinses bij Groene Ster

Vrijdagavond 14 februari 2020 riep spreekstalmeester Wiel Smits in een druk bezochte carnavalsavond Roland Nitsche, speler van Groene Ster 6, uit als prins Roland I van Groene Ster. Eerder op de avond werd, in de door Ad Beckers wederom traditioneel fraai versierde kantine, Anne Stikkelbroek (keepster van Groene Ster MO13-1) uitgeroepen tot jeugdprinses Anne I.

Zij zijn de opvolgers van Prins Mario Pappers en jeugdprinses Fleur van Oudenhoven. Onze dank aan prinses Fleur haar ouders Wendy en Roy en prins Mario en zijn echtgenote Petra, jullie hebben Groene Ster met carnaval uitstekend vertegenwoordigd.

Prins Roland I (Roland Nitsche) is 22 jaar en van beroep automonteur bij Welling, al jarenlang een trouwe partner van onze vereniging. Roland is drie jaar lid van Groene Ster en speelt in Groene Ster 6 waar hij de onverwoestbare rechterverdediger is. Naast voetbal is de sportieve prins, die woonachtig is in Hoensbroek, ook vaak in het fitnesscentrum te vinden. Voor Roland is het prins zijn bij Groene Ster een droom die in vervulling is gegaan. Onder toeziend oog van zijn ook volop genietende ouders Peter en Marion en zijn broer Rudo de adjudant, las hij zijn aansprekende proclamatie voor.

De 12-jarige prinses Anne I, dochter van Hilde en Marc Stikkelbroek, werd uitgeroepen als jeugdprinses 2020 van Groene Ster. De prinses is drie jaar lid van Groene Ster, zit op basisschool De Horizon en speelt ook gitaar. Anne voetbalt bij Groene Ster en is keepster in het meisjesteam MO13-1. Haar trainers zijn Manon en Leon Coolen en vader Marc, die ook een carnavalist is van het eerste uur als lid van de raad van elf van de VV De Eekheuëre.

De drukbezochte carnavalsavond bij Groene Ster werd opgeluisterd met sfeer makende optredens van topartiest Erwin, Ummer Der Letste en een knallende afsluiter met Danny Pouwels. Zij zorgden voor optimale stemming in de kantine van Groene Ster. Enorm bedankt hiervoor! DJ was Paul Heuts die voor de muzikale omlijsting zorgde.

De volgende verenigingen waren present afgelopen vrijdag:

CV Carboon
D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein
CV De Bokkeriesj
CV Heks’n jaeger
DG De Geête
Greun Gilde
VV De Eekheuëre
CV De Beeren en H.v.v. De Winkbülle

Fantastisch dat al deze verenigingen te gast waren op deze avond.

Een compliment en een woord van dank aan de Sjpas commissie bestaande uit Wim Beckers, Roy van Oudenhoven, Wiel Smits en Matthew Stassar, die deze carnavalsavond opnieuw op een voortreffelijke wijze heeft georganiseerd.

Tot slot willen wij namens de organiserende Sjpas commissie en bestuur alle vrijwilligers betrokken bij de opbouw en afbouw van de horeca voorzieningen en de vrijwilligers en barpersoneel die gewerkt hebben van harte bedanken voor hun inzet. Zonder al deze vrijwilligers zou deze avond niet mogelijk zijn geweest.

Samen met de vele bezoekers hebben jullie deze carnavalsavond 2020 tot een succes gemaakt. Iedereen op naar een fijne carnaval en tot volgend jaar bij de carnavalsavond in 2021 bij Groene Ster op vrijdag 5 februari 2021.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *