Kleijkers Pensioenen en Hypotheken nieuwe partner Groene Ster

Recentelijk is Groene Ster gestart met het 14 daagse netwerkontbijt. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten heeft Groene Ster nieuwe partners geworven die zich bij onze vereniging hebben aangesloten. De komende periode stellen wij deze nieuwe partners aan u voor.

Wij stellen u voor aan:

Kleijkers Pensioenen en Hypotheken is een deskundig en ervaren kantoor voor pensioen- en hypotheekadvies. Wij zorgen voor een prettig en persoonlijk contact met onze klanten en houden onze klanten goed op de hoogte van de voortgang. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring binnen de financiรซle dienstverlening. Wij houden ons bezig met pensioenadvies, zowel zakelijk als particulier, en met hypotheekadvies voor particulieren.

www.kleijkers-pensioenen-hypotheken.nl

Het bestuur bedankt Patrick Kleijkers, directeur van Kleijkers Pensioenen en Hypotheken, voor zijn steun aan Groene Ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *