Groene Ster op zoek naar stunt bij koploper OSS’20

Komende zondag zal Groene Ster een goed vervolg willen geven aan de prima start van de maand maart. Waar afgelopen zondag hekkensluiter FC Lienden met 3-1 werd verslagen, staat aanstaande zondag het uitduel bij de ongenaakbare koploper OSS’20 op het programma. Kunnen de groen-witten voor een stunt zorgen in Oss?

OSS’20 heeft een voorsprong van 14 punten op achtervolgers OFC en Jong ADO Den Haag en stevent met nog 11 resterende duels af op de titel in de Derde Divisie Zondag. De ploeg van trainer Bertran Kreekels wist al de eerste periode binnen te halen en zal nu in de komende maanden richting de hoofdprijs willen gaan. Een week voor de carnaval verloren de Ossenaren pas voor het eerst deze competitie toen het Beverwijkse DEM met 0-2 te sterk bleek in Oss. In de andere thuisduels van 2020 kreeg OSS’20 ook twee tegentreffers te verwerken, maar gaf de doeltreffendheid in de Osse voorhoede de doorslag met een 3-2 winst op Gemert en een 4-2 winst op Hercules. OSS’20 zal tegen Groene Ster het pad willen vervolgen richting einddoel.

Groene Ster deed afgelopen zondag tegen FC Lienden wat het moest doen: drie punten behalen. Na een brilstand met rust werd in de tweede helft drie keer het net gevonden. Zondag wacht een tegenstander van een ander kaliber als een bezoek wordt gebracht op sportpark De Rusheuvel in Oss. Het eerdere treffen in Heerlerheide, het eerste duel na de winterstop, leverde voor Groene Ster een minimale 0-1 nederlaag op tegen OSS’20. Een treffer van topscorer Jos Peltzer na een kwartier voetbal bleek uiteindelijk ook de beslissende te zijn. De aanwezige toeschouwers waren het er echter over eens dat een strijdend Groene Ster, zeker op basis van de tweede helft, meer verdiende. Ondanks dat OSS’20 werd terug gedrongen op eigen helft kon uit een aantal goede mogelijkheden en veel hoekschoppen de achterstand niet worden omgedraaid. Komende zondag zullen de manschappen van Maurice Verbunt op het Osse natuurgras, dat in de voorbije week ongetwijfeld aan de nodige regenval onderhevig zal zijn geweest, de mouwen moeten opstropen en als een hecht collectief voor de dag moeten komen om de Osse aanval af te slaan. En wie weet wat er dan om 16.15 uur in het vat zal zitten. Arbiter Dave de Vries uit Amstelveen, die dit seizoen het laatst gewonnen uitduel van Groene Ster bij DEM (0-2) floot, zal om 14.30 uur voor de aftrap fluiten.

Geef u op voor de busreis naar Oss!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Oss. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Rusheuvel
Rusheuvelstraat 59
5346 JH Oss

Zondag 8 maart 2020

OSS’20 – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Rusheuvel

Scheidsrechter: Dave de Vries uit Amstelveen

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.00 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 24 Jong ADO Den Haag Westlandia 14.30 uur
08-03-2020 Gemert HSC’21 14.00 uur
Periode 2 ADO’20 UNA 14.00 uur
FC Lienden Quick 14.30 uur
Hoogland Blauw Geel’38 14.00 uur
Dongen OFC 14.00 uur
EVV DEM 14.30 uur
OSS’20 Groene Ster 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *