Oproep aan jeugd: Geen voetbal toegestaan op velden van Groene Ster!

We merken de afgelopen dagen dat meerdere groepjes jongeren gaan voetballen op de kunstgrasvelden van onze club. Wij willen op deze manier nogmaals duidelijk maken dat sportpark Pronsebroek tot en met 6 april 2020 GESLOTEN is om zo de verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te beperken.

Wij begrijpen dat de jeugd na het stilleggen van wedstrijden en trainingen veel zin heeft om te voetballen, maar benadrukken dat sportpark Pronsebroek niet als locatie kan dienen. Het is tot en met 6 april 2020 NIET toegestaan om op de velden van Groene Ster te voetballen en rekenen daarbij op ieders medewerking.

Bij voorbaat dank.

Bestuur RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *