Selectienieuws: Roy Janssen en Mo Kourouma verlengen bij Groene Ster

Na de definitieve samenstelling van de technische staf voor het seizoen 2020-2021 is de technische commissie gestart met de samenstelling van de selectie van de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen. In de komende weken en maanden zullen wij u in deze nieuwsrubriek de spelers die blijven, de nieuwkomers en vertrekkers publiceren.

Middenvelder Roy Janssen (31) maakt ook in seizoen 2020-2021 deel uit van de selectie van hoofdtrainer Maurice Verbunt. In navolging van de eerdere toezeggingen van een aantal spelers die al voor een lange periode Groene Ster trouw zijn, heeft ook vaste waarde Roy Janssen zijn ja-woord gegeven om het komende seizoen bij Groene Ster te blijven. De strijdlustige middenvelder speelde in het vorige succesvolle seizoen bij De Meern zijn 250e officiรซle wedstrijd in het shirt van Groene Ster en zal komend seizoen alweer beginnen aan zijn 10e seizoen op sportpark Pronsebroek. Met zijn enorme balvastheid en ijzersterke duelkracht is Roy een belangrijke pion op het middenveld waar de technische staf altijd op kan rekenen.

Ook de 22-jarige Mo Kourouma verlengt zijn verblijf bij Groene Ster en gaat komend seizoen beginnen aan het 3e seizoen bij de sterdragers. De Nederlands-Guinees voetballer keerde in seizoen 2018-2019 na twee seizoenen Fortuna Sittard terug bij Groene Ster. Mo, die zijn debuut in het betaalde voetbal bij Fortuna Sittard op 29 september 2017 maakte in de met 0-6 gewonnen uitwedstrijd tegen Telstar, kwam in 2013 over van Wijlre naar Groene Ster. Dit gebeurde op advies van oud-Groene Ster doelman Marcel Maessen, zijn jeugdtrainer bij Wijlre JO15-1. Mo speelde in de jeugd van Groene Ster in totaal drie seizoenen in de hoofdklasse, twee seizoenen op de JO17-1 en een seizoen in de JO19-1.

De technische commissie van Groene Ster is verheugd de samenwerking te continueren met genoemde selectiespelers richting het nieuwe seizoen in de Derde Divisie Zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *