Armand Mingelers nieuwe trainer Groene Ster 2

Armand Mingelers (de huidige assistent-trainer van Groene Ster 1) zal komend seizoen Ali Sabri opvolgen als trainer van Groene Ster 2. Wij zijn zeer verheugd dat Armand deze taak op zich neemt en aan Groene Ster verbonden blijft. Daarnaast is het top dat de overige huidige stafleden Berry Schots, Harold Huntjens en Antoine van de Veer ook deel uit blijven maken van de begeleiding van ons tweede elftal.

Dank
Na goed wederzijds overleg hebben trainer Ali Sabri en het bestuur besloten komend seizoen ervoor te kiezen dat er een nieuwe trainer voor het tweede elftal komt te staan. Wij zijn met zijn allen – bestuur en spelers – veel dank verschuldigd aan de sympathieke Ali Sabri voor het goede werk dat hij met zijn staf in de afgelopen drie jaar heeft verricht met het tweede elftal. Twee kampioenschappen op rij en dit seizoen een verdienstelijk debuut in de reserve hoofdklasse. Langs deze weg dank aan trainer Ali Sabri.

Spelersgroep
De huidige talentvolle spelersgroep van het tweede elftal zal ook in seizoen 2020-2021 zo goed als volledig bij Groene Ster aan een nieuw seizoen starten. Vrijwel alle spelers hebben toegezegd te blijven. Een compliment aan deze clubmannen is dan ook op zijn plaats, omdat zij bijna allemaal al vanaf hun jongste jeugd lid zijn van Groene Ster. Spelers, staf en bestuur hopen de spelersgroep nog uit te breiden met de terugkeer van enkele jeugdige talenten, waaronder oud-Groene Ster spelers.

Succes
Mannen, ondanks de moeilijke tijd waarin wij verkeren vanwege de coronacrisis ligt er een mooie uitdaging in het verschiet om met deze groep een vervolg te geven aan jullie prima prestaties. Alvast veel succes in het seizoen 2020-2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *