Selectienieuws: Julien Clout eerste nieuwkomer bij Groene Ster

Op zondag 8 maart 2020 speelde Groene Ster de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2019-2020, welke door de coronacrisis aan een vervroegd einde kwam. Nadat wij u al in eerdere nieuwsberichten informeerden over een aantal spelers die hun verblijf bij Groene Ster verlengden, zullen wij de komende dagen in alfabetische volgorde de nieuwkomers in de selectie van derdedivisionist Groene Ster voor seizoen 2020-2021 nader belichten.

Julien Clout (24) maakt de overstap van hoofdklasser OJC Rosmalen naar derdedivisionist Groene Ster. Julien is een 1,91 meter lange centrale verdediger en speelde tot 2018 vijf seizoenen bij EVV in Echt. In verband met zijn werk verhuisde Julien naar Nijmegen en speelde hij vervolgens in seizoen 2018-2019 in de Derde Divisie Zaterdag voor Achilles’29 in Groesbeek en in het afgelopen seizoen voor OJC Rosmalen in de hoofdklasse B. Tot zijn 18e levensjaar maakte Julien deel uit van de jeugdopleiding van MVV Maastricht. De centrale verdediger komt binnenkort weer in Limburg wonen en kijkt er naar uit om bij Groene Ster aan de slag te kunnen.

De komst van deze nieuwkomer is mede tot stand gekomen met medewerking van Soccer-Life. Groene Ster heet Julien van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *