Selectienieuws: Swen Cornelissen maakt overstap naar Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. Nadat verdediger Julien Clout al eerder werd aangekondigd de overstap te maken naar derdedivisionist Groene Ster zullen wij u de komende dagen op alfabetische volgorde voorstellen aan een handvol nieuwelingen in de selectie van Maurice Verbunt:

– Julien Clout (OJC Rosmalen)
– Swen Cornelissen (BSV Limburgia)
– Yoëll Henssen (Lindenheuvel-Heidebloem)
– Bryan Simons (EVV Echt)
– Shaquille Simmons (EVV Echt)
– Mark Voss (Chevremont)

Swen Cornelissen (22) verruilt BSV Limburgia voor RKSV Groene Ster. Swen is een talentvolle vleugelaanvaller uit de regio. In de voorbije twee seizoenen speelde Swen in Brunssum bij BSV Limburgia, waarmee hij in dit afgebroken seizoen terugkeerde in de eerste klasse D. Daarvoor promoveerde Swen twee keer op rij met zijn jeugdliefde FC Hoensbroek, de club waar hij als voetballertje begon. In die jeugdige voetbaljaren maakte Swen ook nog twee jaar deel uit van de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. De gedreven aanvaller heeft de ambities om hogerop te komen en ziet derdedivisionist Groene Ster als een mooie vervolgstap in zijn carrière.

Groene Ster heet Swen van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *