Selectienieuws: Talentvolle Yoëll Henssen nieuwe aanwinst in selectie Groene Ster

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. In de komende dagen zullen wij u op alfabetische volgorde voorstellen aan alle nieuwelingen in de selectie van Maurice Verbunt:

– Julien Clout (OJC Rosmalen)
– Swen Cornelissen (BSV Limburgia)
– Yoëll Henssen (Lindenheuvel-Heidebloem)
– Bryan Simons (EVV Echt)
– Shaquille Simmons (EVV Echt)
– Mark Voss (Chevremont)

De 19-jarige Yoëll Henssen maakt in het nieuwe seizoen zijn opwachting in de selectie van derdedivisionist Groene Ster. Yoëll toonde bij tweedeklasser Lindenheuvel-Heidebloem een neusje voor de goal te hebben op de nummer tien positie en heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd inmiddels vier seizoenen achter de rug op het eerste elftal van de Geleense fusieclub. Yoëll maakte op 15-jarige leeftijd zijn debuut bij Lindenheuvel-Heidebloem, dat via twee promoties inmiddels uitkomt in de tweede klasse G. Daarvoor doorliep de in Geleen woonachtige middenvelder vanaf zijn zesde jaar de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. De student MBO is uiterst gemotiveerd om bij Groene Ster aan de slag te gaan en wil graag slagen op een hoger niveau.

Groene Ster heet Yoëll van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *