Selectienieuws: Bryan Simons treedt bij Groene Ster in voetsporen van zijn vader

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. In de komende dagen zullen wij u op alfabetische volgorde voorstellen aan alle nieuwelingen in de selectie van Maurice Verbunt:

– Julien Clout (OJC Rosmalen)
– Swen Cornelissen (BSV Limburgia)
– Yoëll Henssen (Lindenheuvel-Heidebloem)
– Bryan Simons (EVV Echt)
– Shaquille Simmons (EVV Echt)
– Mark Voss (Chevremont)

Bryan Simons (25) blijft in de Derde Divisie Zondag voetballen, maar verruilt in het nieuwe seizoen EVV uit Echt voor Groene Ster uit Heerlerheide. De middenvelder speelde dit seizoen in de beide Limburgse derby’s tegen Groene Ster een degelijke partij op het middenveld en scoorde in Echt de openingstreffer namens EVV. Bryan studeert aan de universiteit in Maastricht en combineerde voor het huidige seizoen bij EVV het voetbal met een studie in Amerika bij de Blue Demons van de DePaul University. De veelzijdige middenvelder begon zijn carrière bij SC Susteren, als tweedejaars C-speler vertrok Bryan naar MVV Maastricht waar hij de rest van de jeugdopleiding doorliep. Na vier seizoenen in Maastricht stapte Bryan over naar EVV waar hij eveneens vier seizoenen in actie kwam. Saillant detail is dat zijn vader Rob Simons in de midden jaren ’70 in de jeugd en in het eerste elftal van Groene Ster (destijds vierdeklasser) voetbalde.

De komst van deze nieuwkomer is mede tot stand gekomen met medewerking van Soccer-Life. Groene Ster heet Bryan van harte welkom bij onze club en wenst hem veel succes toe.

Een reactie

op “Selectienieuws: Bryan Simons treedt bij Groene Ster in voetsporen van zijn vader
Een reactie op “Selectienieuws: Bryan Simons treedt bij Groene Ster in voetsporen van zijn vader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *