Start jeugdtrainingen RKSV Groene Ster

Beste ouders / verzorgers, beste jeugdlid,

Na de nodige voorbereidingen is de kogel door de kerk. Ook bij Groene Ster starten wij weer met de trainingen van onze jeugdleden en wel op dinsdag 5 mei en woensdag 6 mei 2020. Uiteraard in aangepaste vorm, vooralsnog één keer per week en conform de afspraken die ons door de overheid opgelegd zijn. De belangrijkste van deze afspraken zijn in de onderstaande bijlagen weergegeven. Lees deze goed door en leg ze waar nodig uit aan je kind. Het allerbelangrijkste is, dat wij ons allemaal aan deze afspraken houden. Er kunnen maatregelen volgen vanuit de vereniging of de overheid, wanneer regels overtreden worden. Gebruiken wij allemaal ons gezonde verstand, dan zal dat niet nodig zijn.

Tijdens de opstart van de aangepaste trainingen deze week krijgen onze jeugdtrainers/leiders ondersteuning van onze hoofdtrainer Maurice Verbunt, zijn staf en een aantal eerste elftalspelers.

We zien deze opstart als een pilot die loopt t/m woensdag 20 mei. Het staat ieder lid vrij om deel te nemen aan deze trainingen. Heb je er een goed gevoel bij, komt je kind lekker een balletje trappen. Wanneer je er (nog) geen goed gevoel bij hebt, blijf je thuis. Dat is geen enkel probleem. Doe wat voor jezelf goed voelt.

Gaan we na 20 mei door, dan zal het seizoen ook langer doorlopen dan gebruikelijk. Een en ander uiteraard in afwachting van de overheidsmaatregelen die dan gelden.

*Bekijk hier de corona regels en trainingsschema voor JO7 t/m JO11 (jongens en meisjes)

*Bekijk hier de corona regels en trainingsschema JO13, MO13 t/m JO19 (jongens en meisjes)

*Bekijk hier de corona regels voor jeugdtrainers en leiders (jongens en meisjes)

Langs deze weg ook alvast een woord van dank aan de vrijwilligers die zich hebben aangemeld als poortwachter. Heeft u ook belangstelling om als vrijwilliger te ondersteunen? Aanmelden kan bij de jeugdcoördinatoren of via een e-mail naar [email protected].

Veel succes!

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *