Selectienieuws: Aleksandar Stankov en Emircan Cepni blijven bij Groene Ster

Het nieuwe seizoen 2020-2021 is nog ver weg, maar ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis krijgt de definitieve samenstelling van de selectie van de hoofdmacht voor het nieuwe seizoen steeds meer gestalte. Nadat wij u in de afgelopen weken introduceerden aan acht nieuwkomers kan hoofdtrainer Maurice Verbunt komend seizoen ook twee spelers uit de huidige selectie begroeten op de eerste training.

De 29-jarige aanvaller Aleksandar Stankov heeft zijn toezegging gedaan om bij Groene Ster te blijven. De Macedonisch voetballer met de Nederlandse nationaliteit kwam afgelopen seizoen in de winterpauze over van het Duitse SC Union Nettetal om de selectie van Groene Ster van aanvallende impulsen te voorzien. Na enkele invalbeurten scoorde Aleksandar in zijn basisdebuut tegen FC Lienden op 1 maart 2020 zijn eerste treffer voor de groen-witten. Twee weken later kwam er door het coronavirus een vroegtijdig einde aan het seizoen. Aleksandar, die betaald voetbal speelde in Nederland bij Roda JC en FC Oss, heeft aangegeven zijn korte periode op sportpark Pronsebroek graag te verlengen richting het nieuwe seizoen.

Aanvaller Emircan Cepni blijft ook in het nieuwe seizoen 2020-2021 onderdeel uitmaken van de selectie. De 19-jarige aanvaller met Duitse nationaliteit kwam afgelopen seizoen over van Roda JC U19 en maakte zijn officiële minuten in de hoofdmacht vooral met enkele invalbeurten. Bij het tweede elftal, dat afgelopen seizoen na twee promoties verdienstelijk debuteerde in de reserve hoofdklasse, toonde Emircan met zijn inzet een neusje voor de goal te hebben en met zeven treffers werd hij dan ook topscorer. Met de wekelijkse training op de donderdagavond zullen er weer voldoende kansen zijn voor de verdere ontwikkeling van de talenten van ons tweede elftal en JO19-1.

De technische commissie van Groene Ster is verheugd in het komende seizoen de samenwerking te continueren met genoemde selectiespelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *