3. Het is nu immers nog belangrijker solidair te zijn: Brasserie 1910

RKSV Groene Ster geeft alle partners/sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf/producten op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen nog eens extra bij onze leden, hun familie, supporters en onze overige partners/sponsoren onder de aandacht te brengen.

Het is nu in deze moeilijke tijd immers nog belangrijker om solidair te zijn en elkaar te helpen en ondernemers te steunen.

De derde partner die wij aan u voorstellen en aanbevelen is onze partner pakket-sponsor Brasserie 1910. Groene Ster en Brasserie 1910 zijn vanaf begin 2019 nauw aan elkaar verbonden. Brasserie 1910 is gelegen bij camping Hitjesvijver aan de Willem Barentszweg 101 in Heerlerheide-Heerlen.

Aangezien de brasserie momenteel gesloten is vanwege de coronacrisis biedt Brasserie 1910 aan haar gasten overheerlijke afhaalmaaltijden aan. Indien gewenst, kunnen deze maaltijden ook worden bezorgd. Bekijk onderstaande poster voor de menukaart en verdere info.


Brasserie 1910 & Camping Hitjesvijver

Fam. Van den Akker
Willem Barentszweg 101
6413 TC  Heerlen
045-5285050

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *