2. Het is nu immers nog belangrijker solidair te zijn: HRB Beveiligingen

RKSV Groene Ster geeft alle partners/sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf/producten op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen nog eens extra bij onze leden, hun familie, supporters en onze overige partners/sponsoren onder de aandacht te brengen.

Het is nu in deze moeilijke tijd immers nog belangrijker om solidair te zijn en elkaar te helpen en ondernemers te steunen.

De tweede partner (sponsorpakket) die wij aan u voorstellen is HRB Beveiligingen van ons kaderlid en jeugdleider Roger Wijnen. HRB Beveiligingen faciliteert binnen Groene Ster de alarmsystemen en is tevens shirtsponsor van onze jongste jeugdteams.

HRB Beveiligingen – persoonlijk, zeker, veilig

HRB Beveiligingen BV is een beveiligingsbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van technische beveiliging & bewaking, zoals branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en inbraakdetectie. HRB Beveiligingen is NCP-BORG erkend en behoort al vele jaren tot de toonaangevende beveiligingsbedrijven in Limburg en de Euregio.


HRB BEVEILIGINGEN

Roda JC Ring 1B
6466 NH Kerkrade
Tel.: 045–5234785

Website: www.hrb-beveiligingen.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *