1. Het is nu immers nog belangrijker solidair te zijn: MK Accountants & Adviseurs 

RKSV Groene Ster geeft alle partners/sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf/producten op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen nog eens extra bij onze leden, hun familie, supporters en onze overige partners/sponsoren onder de aandacht te brengen.

Het is nu in deze moeilijke tijd immers nog belangrijker om solidair te zijn en elkaar te helpen en ondernemers te steunen.

De eerste partner die wij aan u voorstellen is onze partner MK Accountants & Adviseurs gevestigd aan de Stationstraat 198, 6361 BH te Nuth. MK Accountants & Adviseurs is sinds kort ook duidelijk zichtbaar op ons sportpark met schitterende reclameborden (zie onderstaande foto’s).

Het is als vereniging belangrijk om niet alleen sportief en organisatorisch de zaken voor elkaar te hebben, maar ook financieel moeten de zaken goed op orde zijn. Hierbij maakt Groene Ster gebruik van optimale ondersteuning van MK Accountants & Adviseurs. Bij het voldoen aan de licentie-eis 3A door tijdig en volledig de jaarstukken, zoals omschreven in de Richtlijn Licentiesysteem Tweede en Derde Divisie, in te dienen en ook nu tijdens de coronacrisis hebben wij naar volle tevredenheid een beroep mogen doen voor ondersteuning en advisering op MK Accountants & Adviseurs, met wie wij overigens al jaren prettig samenwerken.

In die tijd heeft MK Accountants & Adviseurs steeds accuraat en kundig gehandeld en ook daarom bevelen wij MK Accountants & Adviseurs graag aan als betrokken en betrouwbare sparringpartner voor het midden- en kleinbedrijf, ook buiten Heerlerheide.


MK Accountants & Adviseurs

Website: www.mkadviseurs.nl

Tel.: 045-5506611

Locatie Nuth
Stationsstraat 198
6361 BH Nuth

Locatie Echt
Peijerstraat 68-70
6101 GE Echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *