Selectienieuws: Groene Ster voegt verdediger Dennis Petit toe aan selectie

Ondanks dat er niet gevoetbald wordt op sportpark Pronsebroek vanwege de coronacrisis wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2020-2021. Nadat wij eerder al zeven nieuwelingen bij Groene Ster hebben geรฏntroduceerd, maakt in het nieuwe seizoen ook de 20-jarige verdediger Dennis Petit de overstap naar derdedivisionist Groene Ster.

Net als aanwinst Amin Elalji komt ook Dennis Petit over van hoofdklasser Minor. Dennis is een centrale verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan. De talentvolle mandekker debuteerde afgelopen seizoen in de hoofdklasse bij Minor en speelde daar alle wedstrijden. De 1,90 meter lange verdediger maakte al op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht van Bekkerveld, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. De in Heerlen woonachtige Dennis Petit, die een studie fysiotherapie volgt, is uiterst ambitieus om zich als speler verder te ontwikkelen op een hoger niveau bij Groene Ster in de Derde Divisie Zondag.

Wij heten Dennis van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *