Onderhoud sportpark Pronsebroek in volle gang 

Ondanks de coronacrisis, waardoor er geen voetbalactiviteiten op ons fraaie sportpark Pronsebroek plaatsvinden, gaan de onderhoudswerkzaamheden gewoon door. De vrijwilligers van onze commissie onderhoud zijn dagelijks -met inachtneming van de corona richtlijnen- druk in de weer om ons sportpark er stralend te laten uitzien. Van het onderhoud en kleine reparaties aan kantine en oude kleedaccommodatie tot schilderwerkzaamheden en van het wieden van onkruid en het besproeien van het grasveld tot het onderhoud en vernieuwen van reclameborden. Ook staat de historische mijnwagen, een dierbare herinnering aan het rijke verleden van RKSV Groene Ster en de nauwe band met de mijnindustrie, er schitterend op.

Op onderstaande foto de mijnwagen met nieuwe beplanting in volle bloei. Onze dank aan de schenkers van de fraaie beplanting en het vele goede werk van de vrijwilligers van de commissie onderhoud.

Een reactie

op “Onderhoud sportpark Pronsebroek in volle gang 
Een reactie op “Onderhoud sportpark Pronsebroek in volle gang 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *