RKSV Groene Ster: Het is nu immers nog belangrijker om solidair te zijn

Beste partner, sponsor en lid van netwerkclub RKSV Groene Ster,

De impact van het coronavirus is groot voor onze voetbalclub, maar zeker ook voor u als onze trouwe sponsor en partner.

De maanden maart, april, mei en juni zijn normaal onze mooiste voetbalmaanden. Maar ons sportpark zit helaas op slot. Daardoor komt er geen kantine-omzet meer binnen en het zal ook gevolgen hebben voor de instroom van nieuwe leden. Door het verbod van wedstrijden lopen wij dus vele duizenden euro’s mis. Ondertussen lopen de kosten gewoon door. Wij hebben binnen Groene Ster een aantal financiële maatregelen genomen om de financiën goed in de hand te kunnen houden. Zo zijn de vrijwilligersvergoedingen stopgezet en hebben spelers en staf van het eerste elftal een substantiële solidariteitsbijdrage gedaan. Wij willen alle betrokkenen bedanken voor hun begrip en medewerking.

Maar ook u als sponsor wordt waarschijnlijk door het virus getroffen.

Hoewel gezondheid boven alles gaat, staat buiten kijf dat verenigingen en ondernemers dit in hun portemonnee gaan merken. Dit brengt voor ons allen enorme onzekerheid met zich mee. Wij proberen er alles aan te doen om onze sponsoren en partners te (blijven) steunen in deze moeilijke en bizarre periode en hopen dat voor u hetzelfde geldt richting onze club.

Als Groene Ster willen wij u de mogelijkheid geven om op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen uw producten en diensten nog eens extra bij de leden van onze vereniging onder de aandacht te brengen. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Het is nu immers nog belangrijker om elkaar te helpen en lokale ondernemers te steunen.

Blijf vooral gezond en let op elkaar.

Bestuur, Sponsorcommissie en Netwerkclub 

RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *