8. Het is nu immers nog belangrijker solidair te zijn: Wijzenbeek Beroepskleding BV 

RKSV Groene Ster geeft alle partners/sponsoren de mogelijkheid om hun bedrijf/producten op onze website, in onze nieuwsbrief en op onze social media kanalen nog eens extra bij onze leden, hun familie, supporters en onze overige partners/sponsoren onder de aandacht te brengen.

Het is nu in deze moeilijke tijd immers nog belangrijker om solidair te zijn en elkaar te helpen en ondernemers te steunen.

De achtste partner die wij aan u voorstellen en aanbevelen is onze partner: Wijzenbeek Beroepskleding BV.

Wijzenbeek Beroepskleding BV is een van de sponsoren die het langste aan onze vereniging verbonden is. Al vele jaren een trouwe pakketsponsor en sponsor van kleding voor stewards en kantinepersoneel van RKSV Groene Ster.


Wijzenbeek beroepskleding is een groothandel in beroepskleding. Wij zijn een familiebedrijf met een eigen visie en werkwijze. Ons bedrijf is al ruim 30 jaar gevestigd in Heerlen, wij zijn sinds 2002 gehuisvest in ons moderne bedrijfspand aan de Ganzeweide. Het pand bestaat uit 1000m2 showroom gecombineerd met magazijn. Wij hanteren een shop in shop concept waarbij onze collectie op een logische wijze is ingedeeld per merk of productgroep. Wij zijn al twee generaties actief in het leveren van beroepskleding en veiligheidsartikelen aan vele verschillende sectoren.

Bekijk de website www.wijzenbeek.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *