Update corona voetbalafspraken trainingen jeugd

Beste jeugdlid, beste jeugdleider, beste ouders / verzorgers,

Inmiddels kunnen we terug kijken op een geslaagde pilot van drie weken trainen in aangepaste vorm en met noodzakelijke maatregelen vanwege het coronavirus. We zijn als vereniging trots op onze leden, leiders en de ouders, dat dit goed ontvangen en zo soepel verlopen is. Een welgemeend compliment en dankjewel.

En natuurlijk zijn er best nog een paar kleine aandachtspunten.
– Kom bijvoorbeeld echt niet te vroeg naar de training, zodat er geen rij voor de poort ontstaat.
– Train bij grote groepen en meerdere leiders in circuitvorm (meerdere oefeningen in kleine groepjes) in plaats van een oefening met de hele groep.
– Handen schudden in welke vorm dan ook is echt uitgesloten.
– Spelers van 19 jaar zijn nu ook welkom bij de JO19.

Maar al met al vormt de geslaagde pilot een goede basis om de ingezette lijn door te zetten. Dat gaan we dan ook doen. We verlengen de huidige afspraken in de huidige vorm tot de zomervakantie. Dat betekent, dat ieder team nog zeven keer kan trainen. Aan de tijden en velden verandert niks.

De laatste training is dinsdag 7 juli 2020, respectievelijk woensdag 8 juli 2020.

Onze senioren hebben de draad ook weer opgepakt door een keer per week te trainen. Dat betekent dat vanaf de JO7 t/m het eerste elftal alle spelers de mogelijkheid hebben om een keer per week te trainen.

Vanuit overheidswege is er nog geen versoepeling van de maatregelen mogelijk. Zodra hier wel sprake van is, dan bekijken we of dat aanleiding is om de huidige afspraken aan te passen.

We gaan ervan uit, dat iedereen de huidige afspraken blijft respecteren en de spelers en leiders nog een paar leuke uurtjes op het voetbalveld mogen doorbrengen tot de zomervakantie.

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *