Condoleance register en erehaag voor Berry Schots

Groene Ster heeft in de kantine op sportpark Pronsebroek een speciale plek ingericht met een condoleance register voor Berry Schots. In dit boek kan ieder met een persoonlijk woord zijn of haar medeleven en steun betuigen. De kantine van Groene Ster zal hiervoor geopend zijn op maandagavond 25 mei, dinsdagavond 26 mei en woensdagavond 27 mei steeds van 19.00 t/m 20.00 uur. Uiteraard zullen ook hier de coronaregels in acht worden gehouden.

Erehaag
Op donderdag 28 mei zal in Kerkrade, noodgedwongen in een kleine besloten kring, het afscheid van Berry plaatsvinden. Vooraf zal Berry een laatste bezoek brengen aan Groene Ster. Groene Ster wilt met zoveel mogelijk personen, met ons tweede elftal (het team van Berry) centraal, een erehaag vormen in de groen-witte kleuren om Berry een laatste eerbetoon te brengen als hij langs sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg komt. Uiteraard zullen wij ook hier de coronaregels, waaronder de 1,5 meter afstand, in acht nemen.

Wij verzoeken iedereen die deel wilt uitmaken van deze erehaag in groen-witte kleuren aanwezig te zijn komende donderdag 28 mei om 12.00 uur bij sportpark Pronsebroek om Berry een waardig afscheid te geven.

P.S.: Gelieve geen autoโ€™s te parkeren aan de Hei-Grindelweg. Parkeren op parkeerplaats of omliggende straten.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *