Groene Ster neemt afscheid van Berry Schots

Meer dan tweehonderd personen hebben donderdag 28 mei op grootse wijze afscheid genomen van clubman Berry Schots. Op de Hei Grindelweg bij de thuishaven van RKSV Groene Ster, sportpark Pronsebroek, werd op grootse wijze een erehaag gevormd door iedereen die Berry Schots een laatste eerbetoon wilde brengen. Centraal daarbij stond het elftal van Berry Schots, Groene Ster 2, dat voltallig in clubtenue aanwezig was. Met een passende muzikale omlijsting, een groot spandoek Berry bedankt voor alles!, groen-witte rookbommen en tot tweemaal toe een groots applaus werd afscheid genomen van Berry Schots. Een applaus als waardering aan Berry Schots en als steun aan Nicol, Denise, Ricky, Kimberly, familie en vrienden van Berry Schots. Ook werd het condoleance boek bij Groene Ster door velen getekend.

Het bestuur van Groene Ster dankt de familie van Berry voor de medewerking en iedereen die heeft bijgedragen aan de organisatie van dit indrukwekkende afscheid. Met deze erehaag als eerbetoon heeft iedereen de gelegenheid gehad om afscheid te nemen van Berry, omdat het afscheid in het crematorium wegens coronaregels noodgedwongen in besloten kring plaats vond voor een beperkt aantal personen.

Een reactie

op “Groene Ster neemt afscheid van Berry Schots
Een reactie op “Groene Ster neemt afscheid van Berry Schots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *