Sfeervolle start training nieuwe selectie Groene Ster

Met een sfeer makende start en toepasselijk slot is de selectie van Groene Ster 1 afgelopen vrijdag 29 mei gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2020-2021. De nieuwe selectie van Maurice Verbunt zal voor het tweede opeenvolgende seizoen uitkomen in de Derde Divisie Zondag met maar liefst 18 clubs. Na een openingswoord van voorzitter Jos Op ’t Eijnde, waarbij de nieuwe stafleden (verzorger Jos Hoenen en assistent-trainer Jorrit Ritzen) werden welkom geheten en de overige staf werd voorgesteld, zorgde hoofdtrainer Maurice Verbunt met een kwinkslag dat het ijs snel gebroken werd voor de nieuwkomers die allen aanwezig waren. Alle nieuwe spelers liet hij beurtelings op de middenstip verschijnen met de opdracht zichzelf voor te stellen en een kort liedje te zingen of een dansje te doen. Dit leverde een schitterende start op van de eerste training, waarin de nieuwkomers toonden ook op dit gebied kwaliteiten te hebben. Na een intensieve training in circuitvorm werd de eerste oefensessie opnieuw afgesloten in de middencirkel, met het gezamenlijk drinken van een flesje corona.

Ook het tweede elftal is afgelopen vrijdag met een grote groep gestart met de trainingen ter voorbereiding op het tweede seizoen in de reserve hoofdklasse.

Groene Ster 1 en 2 zullen de gehele maand juni op vrijdagavond trainen. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom de coronacrisis zal na vier weken vakantie vervolgens op vrijdag 24 juli 2020 de voorbereiding voor het 1e en 2e elftal een vervolg krijgen.

Bekijk foto’s eerste training Groene Ster (bron: Tom de Cock)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *