Digitaal stemmen op Maurice Verbunt voor Rinus Michels Award

Groene Ster-trainer Maurice Verbunt is genomineerd door de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) voor de Rinus Michels Award voor beste trainer in het amateurvoetbal van seizoen 2019/2020. In verband met de coronacrisis dient de stemming dit seizoen digitaal te gebeuren.

Collega-trainers die lid zijn van de VVON kunnen tot as. vrijdag 12.00 uur hun stemmen uitbrengen op Maurice Verbunt. Alle trainers die lid zijn van de VVON hebben hiervoor een e-mail ontvangen. Collega trainers, breng je stem uit en zorg dat de Rinus Michels Award voor de beste amateurtrainer dit jaar naar Zuid II gaat. Breng dus je stem uit op Maurice Verbunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *