Update corona voetbalafspraken per 1 juni

Beste jeugdlid, beste jeugdeider, beste ouders / verzorgers,

Deze update heeft betrekking op alle spelers van JO13 t/m JO19-teams. De overheid heeft bekend gemaakt, dat vanaf 1 juni de jeugd van 13 t/m 18 jaar ook mag sporten zonder rekening te houden met de 1,5 meter afstand. Dat betekent, dat er vanaf woensdag 3 juni voor alle jeugdteams tijdens de trainingen weer partijspelen gespeeld mogen worden en oefenvormen met persoonlijk contact mogelijk zijn.

Let wel op de volgende aandachtspunten:
– De 1,5 meter afstand geldt wel nog steeds tussen trainers en spelers.
– Voor aanvang en na afloop van de trainingen geldt de 1,5 meter afstand voor iedereen, ook voor de spelers. Dus ook op weg naar het voetbalveld of elders op onze accommodatie.
– Handen schudden in welke vorm dan ook is uitgesloten. Ook tijdens trainingen.
– Doelpunten vieren we dus zonder persoonlijk contact.
– Neem bij thuiskomst meteen een douche.
– Jeugdspelers die 19 jaar zijn, daarvoor geldt nog steeds de 1,5 meter afstand. Hierop kan door de overheid gehandhaafd worden en dit kan bij overtreding maatregelen tot gevolg hebben. Persoonlijk, maar ook voor de vereniging en zo dus ook de overige leden.
– Dus in tegenstelling tot de update van vorige week is nu ons dwingende advies om niet deel te nemen aan de training van JO19, zodra je 19 jaar bent, maar in plaats daarvan mee te doen bij de senioren trainingen op donderdag- of vrijdagavond.

Geniet van de trainingen.

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *