Greun Hedsjer Gilde en oud-Groene Ster lid Jan Vossen overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op dinsdag 2 juni 2020 Jan Vossen op 75-jarige leeftijd is overleden in zijn woonplaats Sweikhuizen. Jan Vossen was lid van het Greun Hedsjer Gilde en oud-lid van RKSV Groene Ster.

De in Heerlerheide geboren voormalig topkok speelde vrijwel zijn hele leven bij onze vereniging. Zowel in de jeugd, senioren en tot op hoge leeftijd bij de veteranen. Jan was een allrounder, van doelman tot spits. Ondanks zijn gezondheidsproblemen probeerde Jan altijd nog een balletje te trappen. Dankzij zijn enorme netwerk organiseerde hij rondom een jubileum een wedstrijd van zijn veteranenteam bij Groene Ster tegen een nationaal team met vele prominente artiesten. Ook zorgde hij als topkok bij diverse jubilea van Groene Ster voor de catering.

Samen met zijn vrienden maakte Jan deel uit van de Heerlerheidse vriendengroep het Greun Hedsjer Gilde, een groep vrienden met allen een rijk verleden en grote verdiensten voor RKSV Groene Ster die ook nu nog nauw verbonden zijn aan onze vereniging. Maandelijks dronken ze gezamenlijk een biertje en werd jaarlijks een aantal lokale activiteiten bezocht met carnaval als hoogtepunt.

Greun Hedsjer Gilde, bestuur en leden RKSV Groene Ster danken Jan voor al zijn goede werk en wensen zijn echtgenote Adela en zijn zoon Jan Willem, zijn familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

Het afscheid van Jan Vossen heeft vrijdag 5 juni in besloten kring plaatsgevonden in Geleen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *