Sloop voormalig jeugdhome in volle gang 

Afgelopen week is een start gemaakt met de sloop van het voormalig jeugdhome van Groene Ster. Het gebouw dat in een technisch slechte staat verkeerde, was van 1971 tot 1989 de kleed- en kantine accommodatie van de voormalige voetbalvereniging Helios’23 en vanaf 1989 tot februari 2020 kleedaccommodatie en voormalig jeugdhome van RKSV Groene Ster. Met de nieuwe sportaccommodatie ‘Pronsebroek’ heeft Groene Ster nu de beschikking over een moderne kleed accommodatie die aan alle eisen/wensen van de huidige tijd voldoet.

Op de plek van het voormalige jeugdgebouw komen 29 extra parkeerplaatsen voor bezoekers van het sportcomplex. Als alles volgens planning verloopt is het sloopwerk vrijdag 3 juli klaar en zal daarna gestart worden met de aanleg van de extra parkeerplaatsen.

Op onderstaande foto-impressie beelden van het voormalig jeugdhome en van de sloop.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *