Kantine weer open alle vrijdagavonden in juli  

Vanaf woensdag 1 juli mogen eindelijk ook de sportkantines weer open. Ondanks dat de maand juli normaliter zomerstop is, zal Groene Ster ook in de maand juli de kantine elke vrijdag (3, 10, 17 en 24 juli 2020) openen vanaf 18.30 uur. Nadat wij op donderdag 12 maart onze kantine de laatste dag open gehad hebben, is dit na bijna vier maanden dat wij de deuren weer mogen openen. Duidelijk is dat deze noodgedwongen lange sluiting vanwege het corona-virus onze vereniging veel omzet en dus veel inkomsten heeft gekost. Wij willen dan ook op deze vrijdagen in een gezellige sfeer de lange tijd ontbroken sociale contacten binnen de vereniging weer aantrekken en er leuke avonden van maken. Ten aanzien van de geldende corona-maatregelen zullen wij bij goed weer zoveel mogelijk gebruik maken van het terras en rekenen op ieders verantwoordelijkheid.

Nieuwe beheerders
Tevens kunt u op deze avonden kennis maken met onze nieuw kantine beheerders. Na het stoppen van Patrick Smits en Jessica Vondenhoff en het verlies van Berry Schots hebben wij in korte tijd drie verenigingsmensen bereid gevonden deze plekken in te gaan nemen. Zij willen met veel enthousiasme en goede ideeën aan de slag gaan. Angelique van Tilburg, Cindy Biermans en Luigi Pescarolo gaan samen met Nicol Schots aan de slag en zorgen ervoor dat onze service naar leden en bezoekers zeven dagen per week overeind blijft. Daarnaast zal Hub Dirks verantwoordelijk worden voor de bedrijfsvoering horeca samen met Bart van Wersch. Wij wensen allen veel succes toe en bedanken Patrick, Jessica en Berry voor het goede werk in onze kantine.

Opknappen kantine
Het enige voordeel van de noodgedwongen lange sluiting van onze kantine van bijna vier maanden is dat onze onderhoudsploeg fantastisch werk heeft geleverd. De kantine heeft een flinke renovatie ondergaan. Alles is fris opnieuw geschilderd en schoongemaakt, de toiletten zijn opgeknapt, de muren in de hal zijn gerepareerd en de prinsengalerij is geheel vernieuwd en achter het buffet is een nieuwe vloer gelegd. Tevens heeft plaatsing van nieuwe koffie apparatuur met bijbehorende kasten plaatsgevonden. Kortom, een groot compliment en woord van dank aan alle vrijwilligers die hieraan hebben meegewerkt.

Trainen
Onze elftallen Groene Ster 2, 3, 4, 5, 6 en de ‘Laatste Loodjes’ zullen op deze vrijdagen trainen. Groene Ster 1 heeft met de nieuwe selectie in de maand juni getraind en zal op vrijdag 24 juli de training weer hervatten in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vanaf donderdag 23 juli zullen de lagere elftallen ook weer op donderdag trainen.

Wij rekenen op uw komst. U bent allen van harte welkom.

Bestuur RKSV Groene Ster  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *