Selectienieuws: Groene Ster verwelkomt Bo Breukers in selectie hoofdmacht

Bo Breukers zet een doorbraak bij Fortuna Sittard uit zijn hoofd. Althans, als speler. De 21-jarige aanvallende middenvelder stopt met profvoetbal en gaat aan de slag op de commerciële afdeling bij de eredivisionist en als jeugdtrainer bij Fortuna O18. Daarnaast vervolgt hij zijn voetbal loopbaan bij het in Derde Divisie Zondag uitkomende RKSV Groene Ster uit Heerlerheide.

De uit Munstergeleen afkomstige Bo Breukers kwam veertien jaar geleden in de jeugdopleiding van Fortuna Sittard terecht en speelde in totaal vijf wedstrijden in het eerste elftal. Vorig seizoen kwam hij een half jaar op huurbasis voor FC Dordrecht uit en speelde hij twaalf duels in de Keuken Kampioen Divisie. Na een seizoen zonder speelminuten in het eerste elftal van Fortuna Sittard houdt hij het nu voor gezien.

“Ik heb genoten van mijn tijd als profvoetballer”, zegt Breukers op de website van Fortuna. “Ik heb de promotie van heel dichtbij mee mogen maken en ben jaren onderdeel geweest van de warme Fortuna-familie. Maar ik wil me nu gaan richten op mijn studie en maatschappelijke carrière. Daarnaast wil ik graag op het hoogste amateurniveau als voetballer actief blijven. Die kans krijg ik bij Groene Ster. Ik ga dan ook met veel ambitie aan de slag bij de derdedivisionist.”

Wij heten Bo van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *